Μοντέρνοι Χοροί

Τμήμα Λάτιν- Ευρωπαϊκων Χορών

Τμήμα Λάτιν- Ευρωπαϊκων Χορών

Τα γενεσιουργά αίτια του τμήματος μοντέρνων χορών, είναι τα ίδια με εκείνα του αθλητικού τμήματος και της καρναβαλικής ομάδας. Το ΔΣ του Πολιτιστικού μας Κέντρου, αναζητούσε τρόπους προσέγγισης των νέων συναδέλφων, που είχαν μπει μαζικά στον ΟΤΕ, μετά την «εθελούσια έξοδο».

Το Σεπτέμβρη του 2008, όταν προγραμματίζαμε τις δραστηριότητες της επικείμενης σαιζόν, συνάδελφος μέλος του ΔΣ, πρότεινε να αναγγείλουμε τη δημιουργία  τμήματος για εκμάθηση latin- Ευρωπαϊκών  χορών. Η πρόταση αιφνιδίασε τα περισσότερα μέλη του ΔΣ, όμως ύστερα από αρκετή συζήτηση υιοθετήθηκε.

Από την πρώτη ανακοίνωση, η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Εκτός από συνάδελφους, συμμετείχαν και μέλη των οικογενειών τους (σύζυγοι, παιδιά) και κάποιοι λίγοι φίλοι τους.

Κάπως έτσι, ξεκίνησαν οι latin- Ευρωπαϊκοί χοροί στο Πολιτιστικό μας Κέντρο. Αργότερα  εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και προστέθηκε Αργεντίνικο tango.

Τα τελευταία χρόνια, το τμήμα διοργάνωσε με επιτυχία κάποια πάρτυ.

Συμμετέχει και δίνει παράσταση στη γιορτή του συλλόγου μας, στο τριήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, που διοργανώνεται  κάθε χρόνο στη λήξη της σαιζόν, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιούνη, στο προαύλιο του 7ου Λυκείου στην Πάτρα, (πλατεία παλιάς λαχαναγοράς).