ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

afisa-forlidas-kolokytha

Την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη στις 9.00 μ.μ.

στο στέκι μας το Πολύμορφο Ηλέκτρας 12

με τον   Νίκο Φορλίδα (στάμνα-κρουστά)

και τη  Ρούλη Κολοκυθά  (κιθάρα)

 

Ελάτε να σιγοτραγουδήσουμε αξέχαστα τραγούδια των Μάνου Χατζηδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοΐζου, Δημήτρη Φάμπα, Νώτη Μαυρουδή.

 

Αντί εισιτηρίου συγκεντρώνουμε τρόφιμα (ΟΧΙ ΝΩΠΑ) για συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη

Σας περιμένουμε!

 

Νίκος Φορλίδας

Σπούδασε κλασσικά κρουστά και latin στο Δημοτικό Ωδείο της Πάτρας με δασκάλους την Βεσέλα Βέικοβα, τον Μανκόφσκι και τον Λεωνίδα Πλιάτσικα.

Υπήρξε καθηγητής παραδοσιακών κρουστών στο ίδιο Ωδείο με τον Χρήστο Τσιαμούλη. Από το 2008, άρχισε να ασχολείται εντατικά με τα Frame Drums και παρακολούθησε σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με δασκάλους τον Ντέιβιντ Κούκερμαν, τον Σκωτ Ρόμπινσον, τον Μουράτ Γκοσκούν και τον Ανδρέα Πιτσιόνι

 

Ρούλη Κολοκυθά:

Γεννήθηκε στην Πάτρα όπου πήρε τα πρώτα μαθήματα κιθάρας. Συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών κοντά στον Ευάγγελο Ασημακόπουλο απ΄ όπου πήρε το δίπλωμά της με βαθμό ‘’Άριστα παμψηφεί’’. Παράλληλα σπούδασε Ανώτερα Θεωρητικά στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών απ΄όπου πήρε πτυχίο Φούγκας.

Έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια και έχει στο ενεργητικό της ρεσιτάλ, συναυλίες μουσικής δωματίου και ηχογραφήσεις.

Είναι από τα ιδρυτικά μέλη της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πάτρας, με την οποία έχει συμπράξει και σαν σολίστ σε συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ασχολείται με τη διδασκαλία της κιθάρας από το 1986 και έχει δημιουργήσει φυτώριο αξιόλογων κιθαριστών.

Διδάσκει κιθάρα στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών.