ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΠΚΕ ΟΤΕ ΠΑΤΡΑΣ-ΑΧΑΙΑΣ

Αφίσα Μυτιλήνης

Συμμετοχή της χορωδίας ΠΚΕ ΟΤΕ Πάτρας- Αχαΐας σε Συναυλία Μουσικών Σχολείων Μυτιλήνης και Πάτρας

Την Κυριακή, 2 Απριλίου 2017, θα πραγματοποιηθεί Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Στη συναυλία συμμετέχουν:

-Η Ορχήστρα και η Χορωδία τμήματος ελεύθερης έκφρασης του Μουσικού Σχολείου Πατρών

-Η Ορχήστρα και η Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης

-Η Χορωδία Καλλονής (με τη συνεργασία της Χορωδίας του Δήμου Μυτιλήνης «Νίκος Μυρογιάννης»)

-Η Χορωδία Animato Μυτιλήνης

-Η Χορωδία του ΠΚΕ ΟΤΕ Πάτρας

 

Για τις ανάγκες της εκδήλωσης έχουν πραγματοποιηθεί πολύωρες πρόβες τόσο στο Πολιτιστικό μας Κέντρο όσο και στο Μουσικό Σχολείο Πατρών με το οποίο θα συμπράξει η μικτή μας χορωδία. Στο Α μέρος κάθε χορωδία θα παρουσιάσει τρία τραγούδια. Στο Β μέρος περιλαμβάνονται ορχηστρικά κομμάτια και στο Γ μέρος, στο οποίο θα βρεθούν επί σκηνής 65 μέλη ορχήστρα και 140 χορωδοί, θα τραγουδήσουμε τραγούδια από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο.

Τα τρία τραγούδια μας του Α μέρους, τα ορχηστρικά μέρη του Β μέρους και όλα τα τραγούδια του Γ μέρους έχει ενορχηστρώσει και επεξεργαστεί για τετράφωνη χορωδία ο μαέστρος της Χορωδίας μας Τάσος Καραγιάννης,

 

Σημειώνεται ότι η εκδήλωση θα προβληθεί on line διαδικτυακά με την ευθύνη του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου (θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση). Η συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος etwinning που πραγματοποιούν τα μουσικά σχολεία Μυτιλήνης και Πάτρας με τίτλο «Μουσικές της Ελλάδας και της Ευρώπης» και πολιτιστικού προγράμματος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας με τίτλο «Μουσικές της Ανατολής και της Δύσης», που υλοποιεί το Μουσικό Σχολείο Πάτρας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*