ΤΜΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΠΚΕ ΟΤΕ ΠΑΤΡΑΣ- ΑΧΑΙΑΣ-page0001

Κάλεσμα του   ΔΣ του ΠΚΕ ΟΤΕ Πάτρας-Αχαΐας προς τα μέλη της  Φωτογραφικής ομάδας και όσους φίλους θέλουν να ασχοληθούν με τη φωτογραφία

To ΔΣ του ΠΚΕ ΟΤΕ Πάτρας-Αχαΐας καλεί τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας και όσους φίλους θέλουν να ασχοληθούν με τη φωτογραφία,  το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου ώρα 6μμ στο  στέκι  του Πολιτιστικού Κέντρου «Πολύμορφο», Ηλέκτρας 12 για μια συνάντηση, πριν την έναρξη της Ακαδημαϊκής χρονιάς.

Στη συνάντηση αυτή θα συζητηθούν:

1)     Η διεξαγωγή σεμιναρίου-εργαστηρίου που θα διαρκέσει όλη την  περίοδο λειτουργίας του Πολιτιστικού Κέντρου 2017-2018 και θα γίνεται  για ένα τρίωρο κάθε 15 μέρες    και

2)   Άλλες δράσεις της φωτογραφικής ομάδας

Το σεμινάριο-εργαστήριο θα έχει δάσκαλο-συντονιστή τον Δημήτρη Μουζακίτη που θα έρχεται κάθε 15 μέρες από την Αθήνα γι’ αυτόν το σκοπό.   Σ’ αυτό μπορεί να συμμετέχει όποιος ενδιαφέρεται για τη φωτογραφία, ανεξάρτητα αν τώρα ξεκινάει, είναι μεσαίου ή προχωρημένου επιπέδου.

Το σεμινάριο θα αποφασιστεί αν θα γίνεται Παρασκευή ή Σάββατο απόγευμα 17.30 ως 20.30 (κάθε 15 μέρες) με βάση τη μέρα προτίμησης της πλειοψηφίας αυτών που θα συμμετέχουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν και τις δικές τους προτάσεις που θα συζητηθούν.

Στη συνάντηση θα είναι μαζί μας ο κ. Δ. Μουζακίτης για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση του θέσει κάθε παρευρισκόμενος.

MOUZAKITIS_POLYMORFO_PHOTOGRAPHY (2)-page0001 MOUZAKITIS_POLYMORFO_PHOTOGRAPHY (2)-page0002